Jesteś tutaj: Strona główna / BliżejMiasta.pl / Ruda Śląska / Kultura i sztuka / Koncerty

Magiczna muzyka Disneya - Zabrze.

Wszystko o koncertach i imprezach muzycznych.

moderator: RudziAnka

Magiczna muzyka Disneya - Zabrze.

Nowy postprzez fargo 11 Sty 2010 17:27

Witajcie :)
Wybieram się z moją bratanicą w marcu na magiczny koncert Disneya, podobno jest to bardzo fajne wydarzenie muzyczne, połączenie koncertu muzyki symfonicznej i filmów Disneya. Może macie jakieś bliższe szczegóły, może ktoś z Was na takim był, jakie są Wasze opnie?
fargo
Nowicjusz

Miasto: Mysłowice

Re: Magiczna muzyka Disneya - Zabrze.

Nowy postprzez maleba 13 Sty 2010 18:57

Hej. Super sprawa chętnie bym się z dzieciakami wybrała. Jak już ktoś był to mówcie bo ciekawam bardzo jak było :-D
maleba
Nowicjusz

Miasto: Tychy

Re: Magiczna muzyka Disneya - Zabrze.

Nowy postprzez jaromina 08 Lut 2010 20:03

Ja bilety już kupiłam, radość dzieciom zrobiłam :) a więcej znalazłam i możecie poczytać tu: http://magicznekoncerty.pl/
jaromina
Nowicjusz

Najnowsze informacje z portalu miejskiego Ruda Śląska
6 - 9 - 2010
W bieżącym roku szkolnym 15 uczniów rozpoczęło naukę w Samorządowej Szkole Muzycznej II stopnia w Rudzie Śląskiej.
3 - 9 - 2010
Podczas ostatniej sesji Rady Miasta Ruda Śląska radni podjęli uchwałę w sprawie ustalenia opłat w przedszkolach dla których organem prowadzącym jest Miasto Ruda Śląska.
2 - 9 - 2010
4 września br. nastąpi oficjalne otwarcie nowej przestrzeni publicznej w naszym mieście – długo wyczekiwanego rynku. Oficjalne otwarcie rynku nastąpi około godz. 19:00.
1 - 9 - 2010
1 września br. o godz. 9:15 w Szkole Podstawowej nr 4 (ul. Tołstoja) odbyło się pasowanie na ucznia dzieci, które rozpoczynają naukę w pierwszej klasie.
1 - 9 - 2010
W Rudzie Śląskiej znajduje się 105 placówek oświatowych, w których nowy rok szkolny rozpocznie 17 799 uczniów.

Powróć do Koncerty

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników